K-pop dans bij jou in de buurt

Over ons

Welkom bij K-Motion, de leukste k-pop dansschool bij jou in de buurt! Wekelijks geven wij op verschillende tijden en plaatsen les in gevarieerde k-pop choreo's. Van klassiekers tot de nieuwste nummers; alles komt aan bod. Of je nu beginner bent of al een gevorderde danser maakt niet uit. De één uur durende lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Nieuwsgierig? Doe mee aan een gratis proefles!

De choreografie is bij elk k-pop nummer een belangrijk onderdeel. Bij K-Motion krijg je les van k-pop fans die met veel plezier hun passie voor dans willen delen met jou. Plezier met het dansen is hierbij de belangrijkste drijfveer. Voor k-pop fans, door k-pop fans!

Het team:
Tijd om ons team voor de stellen!

Angel (Werkt achter de schermen)
Angel is al k-pop fan sinds 2012, door zowel de muziek als de nadruk op het dansen. Dans is al langer haar passie, en daarom heeft ze dat gecombineerd met een kleine k-pop dansgroep in Arnhem eind 2018. Zij vond dit zo leuk en wilde dit met meer mensen delen! Dat heeft gezorgd voor de oprichting van K-Motion: Meer k-pop fans laten samenkomen en dansen op hun favoriete muziek.

Irene geeft les in Eindhoven
Irene heeft workshops gehad van oa Choi Young Joon, meerdere video's opgenomen bij MIDdance Academy en met Chung Ha gedanst! Momenteel danst ze in een demoteam en ze doet mee aan wedstrijden.

Edie geeft les in Arnhem
Ze is afgestudeerd aan de dansopleiding show/all-round bij Rijnijssel en heeft verschillende trainingsprogramma's gevolgd bij Collab Industry in Amsterdam. Verder is ze vooral werkzaam als dansdocente in verschillende stijlen en doet ze af en toe dansgigs in het weekend. Misschien heb je haar paarse haar wel eens gezien bij de kpop workshops op Comic Con of Heroes Made in Asia. Ze is kpop fan sinds 2016 en hecht belang aan een veilige en open omgeving voor iedereen. En natuurlijk om dieper te gaan dan alleen de pasjes aanleren! Edie's instagram.

Voor K-pop fans,
door K-pop fans!